خلاصه مقاله طراحی سایت با وردپرس در یک پاراگراف

وردپرس با زبان برنامه نویسی پرطرفدار PHP نوشته می شود و از توان MySQL برای ذخیره داده ها و اطلاعات بهره می برد. به عقیده کسانی که در زمینه CMS کار می کنند، وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوای متن باز از لحاظ سئو سایت است. در واقع وردپرس تنها سیستم مدیریت محتوایی است که در طراحی سایت با آن علاوه بر سادگی و انعطاف پذیری، شما می توانید تکنیک های سئو را نیز در آن اعمال کنید.

آیا به طراحی سایت با وردپرس فکر کرده اید؟

بخش مدیریت برنامه وردپرس به گونه ای طراحی شده است که هر فردی با کمترین میزان آگاهی و دانش طراحی سایت می تواند به راحتی با آن کار کرده و نیاز خود را برآورده کند. وردپرس پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS در دنیا است. این سیستم مدیریت محتوا برای طراحی وبلاگ و وب سایت های شخصی و شرکتی است و برای افرادی مناسب است که نیاز به داشتن وبلاگ و یا سایت شخصی دارند و از آنجایی که جامعه مخاطبان این سیستم بسیار بزرگ است، وردپرس را تبدیل یک سیستم پرطرفدار و محبوب کرده است. در حال حاضر بر اساس آماری که W3TECH منتشر کرده است، ۲۶٫۶ درصد وب سایت های موجود وردپرس هستند که در حدود یک چهارم کل وب سایت های اینترنتی هستند.

از مزایای طراحی سایت با وردپرس چه می دانید؟

طراحی سایت ، طراحی سایت با وردپرس ، وردپرس ، طراحی سایت وردپرس ، طراحی سایت وردپرسی

در این قسمت به برخی از مزایای طراحی سایت وردپرس می پردازیم:

1- سئو قوی؛ وردپرس در مقایسه با سایر اسکریپت های آماده، از سئوی بسیار قوی ای بهره می برد.

2- مدیریت آسان؛ کار کردن با بخش مدیریت محتوای آن بسیار ساده است و افراد با کمی دانش می توانند سایت خود را مدیریت کنند.

3- ایجاد قالب و پوسته؛ در وردپرس می توان به راحتی قالب و پوسته جدید ایجاد کرد.

4- به روز رسانی خودکار؛ وردپرس قابلیت به روز رسانی خودکار در صورت انتشار نسخه جدید را دارد.

5- دسترسی رایگان به قالب ها؛ شما به راحتی می توانید قالب های رایگان بسیاری از وردپرس در سراسر وب پیدا کنید.

6- انعطاف پذیری قالب ها؛ قالب های آن انعطاف پذیری هستند و به تعداد نامحدود می توان برای آن قالب طراحی کرد و پلاگین جدید نوشت و همچنین تغییرات را به راحتی می توان در تنظیمات قالب و طراحی گرافیک سایت آن اعمال کرد.

طراحی سایت ، طراحی سایت با وردپرس ، وردپرس ، طراحی سایت وردپرس ، طراحی سایت وردپرسی

7- رابط کاربری آسان و روان؛

8- پشتیبانی قدرتمند؛ وب سایت های زیادی سیستم مدیریت محتوای وردپرس را پشتیبانی می کنند.

9- دوست موتورهای جستجو؛ برنامه نویسی سیستم وردپرس بسیار بهینه و مطلوب موتورهای جستجو است.

10- ویژگی متن باز؛ وردپرس به صورت متن باز است که این ویژگی از دو جهت بسیار با ارزش است:

توسعه دهندگان زیادی در سراسر وب دارد که همگی به هسته مرکزی سیستم دسترسی دارند.

افراد بسیاری به جهت متن باز بودن وورد پرس، روی امنیت آن و بر طرف کردن باگهای مختلف سیستم کار می کنند. البته این ویژگی می تواند یک ایراد هم محسوب شود، چرا که هکرها هم می توانند به آن دسترسی داشته باشند، ولی با این حال تجربه نشان داده که از نظر امنیت در سطح متوسط به بالا قرار دارد . به همین دلیل استفاده از آن بسیار فراگیر شده است.

11-  هزینه پایین؛ نسبت به موارد مشابه دیگر، هزینه توسعه آن بسیار کم است. زیرا نیاز به برنامه نویسی ندارد و قسمت عمده هزینه حذف می گردد. هزینه های دیگر آن که ناچیز هم هست بیشتر مربوط به طراحی قالب وردپرس می شود.

همچین میتوانید برای اطلاع از تعرفه طراحی سایت با وردرپرس از لینک زیر اقدام کنید:

قیمت طراحی سایت با وردپرس

آیا طراحی سایت با وردپرس معایبی هم دارد؟

طراحی سایت ، طراحی سایت با وردپرس ، وردپرس ، طراحی سایت وردپرس ، طراحی سایت وردپرسی

وردپرس هم مانند همه سیستم های مدیریت محتوا در کنار مزایا، معایبی نیز دارد که عبارتند از:

  1. طراحی آن برای سایت های بزرگ مناسب نیست و انتظارات مورد نیاز یک سایت بزرگ را برآورده نمی کند. برای سایت هایی با شرایط ویژه و امکانات خاص، مانند یک سایت تخفیف گروهی، استفاده سایت های وردپرسی کار چندان بهینه و درستی نیست زیرا علاوه بر هزینه زیاد برنامه نویسی آن هم زیاد و پیچیده می شود.
  2. علیرغم اینکه انعطاف پذیری زیادی دارد و از نقاط قوت آن محسوب می شود ولی همچنان نمی توان بعضی از کارهای مورد نیاز را پوشش نمی دهد.
  3. مقداری مشکلات امنیتی دارد که با گذشت زمان خود را نشان می دهد و برای رفع این مشکل می بایست همواره به روز رسانی شده و از آخرین نسخه آن استفاده شود.

وردپرس، آری یا نه؛ جمع بندی طراحی سایت با وردپرس

هدف اصلی سازندگان وردپرس، راحتی کاربر در استفاده از این سیستم و پیاده سازی استاندارد های جهانی است. به همین خاطر شاید انتظاراتی که  از یک سیستم مدیریت محتوا به طور کامل دارید برآورده نشود.

به همین دلیل سازندگان وردپرس تلاش کرده اند تا با کد نویسی دقیق و کامل و در دسترس قرار دادن امکانات و API های بسیاری برای توسعه دهندگان، این فرصت را ایجاد کنند تا فعالان این حوزه بتوانند به راحتی افزونه­ های وردپرس را توسعه دهند. وردپرس ادامه پروژه موفق b2  است که در سال ۲۰۰۳ کلید خورد. نام وردپرس را Christine Selleck که  دوست مت مولوگ ( توسعه دهنده اصلی وردپرس ) است پیشنهاد داد و تا امروز وردپرس با سرعتی پیش بینی نشده به محبوبترین و شناخته شده ترین ابزار ساخت وبلاگ بر روی هاست تبدیل شده است.

مزایای وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس چنان محبوبیت و بازار گسترده ای دارد که به آیفون CMS ها معروف شده و در حال حاضر 23 درصد از کل اینترنت را در بر گرفته است. در حدود 50 تا 60 درصد از وب سایت های جهان از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند. در حالی که دیگر سیستم های مدیریت محتوا موفقیت چندانی نداشته اند؛ مثلا جوملا در حدود 5 تا 6 درصد و دروپال نیز در همین حدود از بازار سیستم های مدیریت محتوا را به خود اختصاص داده اند.

بلاگر ابزار وبلاگ نویسی رایگان گوگل است و  توانسته است سهمی در حدود 10 درصد داشته باشد. اما سایر سیستم های مدیریت محتوا نتوانسته اند سهم زیادی در این رقابت داشته باشند.

طبق بررسی ها در بین سایت های پرترافیک، سیستم وردپرس در حدود 99 درصد از رقبای خود محبوب تر است.

وردپرس و سفارشی سازی

سیستم مدیریت محتوای وردپرس و PHP  به دلیل اوپن سورس بودن برای استفاده در ارتقای وب سایت ها، بسیار مناسب هستند. وردپرس راهی مقرون به صرفه و مؤثر در طراحی و راه اندازی وب سایت ها است.

یکی از دلایل موفقیت وردپرس، وجود هزاران افزونه متفاوت است که به صورت رایگان و غیر رایگان عرضه شده اند. این افزونه ها به راحتی قابل جستجو و دسترسی بوده و می توانند نیازهای کسب و کارهای مختلف را برآورده کنند.

وردپرس به دلیل متن باز بودن (Open Source) دائما توسط توسعه دهندگان در سراسر دنیا به روزرسانی می شود.

وردپرس و سئو

جلب تعداد بیشتر بازدید کننده ، همواره هدف همه صاحبان وب سایت ها بوده است. برای این کار وب سایت ها بایستی قوانین و مقررات بزرگترین غول جستجوی جهان، یعنی گوگل را رعایت کنند. گوگل برای رتبه بندی سایت ها، قوانین سخت گیرانه ای دارد، اما خبر خوب آن است که وردپرس از اساس طوری ساخته شده است که با قوانین سئو گوگل همخوانی دارد. بنابراین در صورتی که وب سایت خود را با وردپرس مدیریت می کنید، برای افزایش ورودی، کافی است روی تولید محتوا تمرکز کنید.

کاربری آسان تر با وردپرس

پیشنهاد اول ما به همه کسانی که قصد طراحی سایت دارند، استفاده از وردپرس است. زیرا کاربری بسیار ساده ای داشته و در عین حال با دارا بودن هزاران افزونه در زمینه های مختلف، اکثر نیازهای شما را برطرف می کند. سایت های وردپرسی در آینده نیز قابل گسترش و سازگاری هستند.

البته گاهی برخی افراد به ویژگی های خاصی در جوملا یا دروپال نیازمندند که باعث میشود این سیستم ها را برای مدیریت محتوای وب سایت خود انتخاب کنند. بهتر است ابتدا فهرستی از نیازهای خود را تنظیم نموده و سپس بر اساس آن ها سیستم مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 0 دقیقه است