شرکت گوگل پلتفرم گوگل امپ یا AMP مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages را در سال 2016 میلادی برای آن دسته از کاربرانی که از گوشی همراه برای مشاهده محتوای اینترنتی استفاده می کردند منتشر نمود، با توجه به گسترش استفاده از گوشی های هوشمند استفاده از گوگل امپ در عصر حاضر پلتفرمی لازم و ضروری به شمار می رود که ما در این مقاله از همیار توسعه به تعریف فریم ورک گوگل امپ و چگونگی کارکرد آن خواهیم پرداخت پس در ادامه مطلب نیز همراه ما باشید.

تعریف AMP (گوگل امپ)

گوگل امپ یا AMP مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages همانطور که از نامش پیداست از ابزار مورد نیاز گوگل برای مشاهده صفحات پیج از طریق موبایل به شمار می رود که شرکت گوگل آن را در سال 2016 میلادی برای استفاده کاربرانی که از گوشی موبایل استفاده می کنند ارائه نمود تا کاربران بتوانند دنیای جدیدی از اینترنت همراه را با گوشی خود تجربه کنند. با توجه به افزایش استفاده از گوشی های هوشمند طی سالهای اخیر و استفاده بیشمار کاربران از امکانات آن به ویژه اینترنت همراه شرکت گوگل بر آن شد تا برای رضایت خاطر مشتریانی که از گوشی های هوشمند خود برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند ابزار AMP را منتشر کند تا کاربران به راحتی بتوانند از دنیای مجازی و اینترنت استفاده کنند که در این زمینه سرعت بارگذاری یا همان لود شدن صفحه مسئله بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشت.

هدف از ارائه (AMP (Accelerated Mobile Pages

هدف از ارائه (AMP (Accelerated Mobile Pages

شرکت گوگل برای راحتی کاربران خود به هنگام دسترسی به صفحات مختلف، AMP را روانه بازار مصرف نمود که در واقع هدف از ارائه آن بهبود عملکرد صفحات مختلف وب برای مشاهده و مطالعه متن، تصویر، فیلم، انیمیشن و … از طریق موبایل است که با استفاده از این ابزار کاربران مختلفی که روز به روز بر تعدادشان  افزوده می شود می توانند به صفحات وب سایت های خبری، علمی و … مراجعه و محتوای آنها را مشاهده و مطالعه کنند و از کم و کیف آن اطلاع دقیقی حاصل کنند.

منظور از فریم ورک AMP چیست؟

فریم ورک AMP در اصل به معنی افزایش سرعت بارگذاری و همچنین لود شدن صفحات مختلف وب سایت در موبایل به شمار می رود.

در واقع یک فریم ورک متن باز و جدید است که از فناوری جدید تحت وب برای ساخت آن استفاده شده است؛ توجه داشته باشید که این پروژه صرفاً توسط گوگل و توییتر انجام شده که بر اساس آن برنامه نویسان وب به راحتی می توانند صفحات مختلف HTML زیادی با حجم مناسب و کم ایجاد نمایند که این کدها به راحتی و با استفاده از فناوری به کار رفته در صفحات مختلف موبایل باز می شوند و با بارگذاری سریع مطالب صفحه وب سایت محتوای مورد نظر را به کاربر ارائه می دهد.

در این پروژه عظیم شرکت های مختلفی که در زمینه فناوری وب همچون WordPress.com,pinterest,Apple,Linkesle فعالیت می کنند نیز مشارکت داشتند تا کاربران با سهولت بیشتری بتوانند از این خدمات برای مشاهده محتوای وب سایت استفاده کنند.

دلایل افزایش سرعت لود صفحات موبایل با ابزار گوگل امپ (AMP)

دلایل افزایش سرعت لود صفحات موبایل با ابزار گوگل امپ(AMP)

همانطور که در بالا اشاره نمودیم فریم ورک AMP یک فریم ورک متن باز به شمار می رود که بهینه سازی کدهای HTML را به دنبال دارد.

توجه داشته باشید که کدهای موجود در AMP از سرعت لود بسیار بالایی برخوردار است که در نتیجه آن بارگذاری سریع صفحات وب به سهولت و در کمترین زمان انجام می شود طوریکه کاربر به راحتی می تواند به محتوای صفحات وب دسترسی پیدا و آنها را مشاهده و مطالعه کند.

نمایش نتایج جستجو در گوگل امپ

برای فعال شدن گوگل امپ شما باید این پلتفرم را در وب سایت خود فعال کنید، زمانی که شما این کار را انجام دهید به صورت کاملاً خودکار گوگل با ابزاری که در اختیار دارد در کنار وب سایت شما نماد گوگل امپ(AMP) را نمایش می دهد که در اصل حکایت از فعال بودن گوگل امپ بر روی وب سایت شما دارد که البته برای تست می توانید از یک گوشی یا ابزار گوگل کروم استفاده کنید. نشانه گذاری در ساختار گوگل به هنگام نتایج جستجو سبب می شود تا وب سایت شما برجسته تر نمایش داده شود که علاوه بر زیبایی این اطمینان را به کاربر می دهد که صفحه وب سایت مورد نظر به سرعت باز می شود.

طراحی سایت بر اساس استاندارد گوگل امپ

طراحی سایت بر اساس استاندارد گوگل امپ

در نخستین گام برای طراحی سایت باید ابتدا صفحات مربوط به AMP سایت خود را به صورت استاندارد گوگل امپ بسازید که به راحتی می توانید این کار را انجام دهید؛ برای این منظور می توانید با استفاده از ابزار Developer Tools گوگل کروم از استاندارد بود صفحه کدهای سایت خود به صورت فریم ورک گوگل امپ اطلاع پیدا کنید که در این زمینه پلاگین های وردپرس این امکان را برای شما فراهم می کند  تا به راحتی بتوانید صفحات داینامیکی خود را به صورت کاملاً استاندارد بر اساس استانداردهای مورد نظر AMP بسازید.

همچنین شما با مراجعه به وب سایت رسمی گوگل امپ(AMP) و با کلیک بر روی گزینه Github می توانید برای بهینه سازی  صفحات وب سایت خود به صورت استاندارد گام بردارید.

سخن پایانی

با توجه به گسترش استفاده از گوشی های هوشمند و اینترنت همراه و برای سهولت در دسترسی به صفحات مختلف وب سایت استفاده از ابزار گوگل امپ(AMP) بهترین راه حل برای مشاهده محتوای وب سایت ها از قبیل تماشای فیلم، خواندن متن، مشاهده تصاویر و … به شمار می رود که هدف از آن بهبود ارائه صفحات مختلف وب سایت به کاربران است تا بتوانند با استفاده از گوشی همراه دنیای مجازی خود را دنبال کنند بدون آنکه از کیفیت آن کاسته شود، برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در همیار توسعه تماس بگیرید.

 

برای مشاهده همین مقاله بر اساس استاندارد گوگل امپ به روی این متن یا تصویر زیر کلیک کنید

گوگل امپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 0 دقیقه است